Zene nélkül mit érek én III.

inmfc - 2009.08.25. - Szólj hozzá!

Ha lemaradtál az egyről meg a kettőről, akkor azért, ha megvoltak akkor pedig azért érdemes s kell most a füleket hegyezni. Igaz, hogy a legutóbbi ilyen kis zenei maraton óta sok víz lefolyt a Dunán, s eltelt cirka három hónap, de hiába kérem, mert megint összejött annyi sláger(gyanús) zenei remek, hogy ember legyen a talpán, aki csak úgy egyszerűen elmegy mellettük se szó se beszéd nélkül.

Őszintén bevallom, voltak olyan zenék, amelyek még így se tudtak beférni a nem éppen gyengének titulálható 25 fős mezőnybe, ergó erősen akadtak meleg pillanatok a lista összeállításakor. Voltak olyan filmek, lásd az összes megtekintett bwoodi, ahol nem egy vagy kettő zene küzdött egy helyért, hanem négy vagy öt legalább. Ezek szerint, ha eddig még kimaradt volna, a fő elvem nem más ilyenkor, mint hogy egy filmet csak egy zene képviselhet itt. Azért is, mert az igazán legjobbak, a legjobb ostek azok majd úgyis a top25 után kapnak némi teret, helyet a kibontakozásra.

Visszatérve még a számokra, az tisztán látszik, hallatszik majd, hogy nem akármilyen vegyes válogatottal van dolgunk, ahol azért biztosra veszem, hogy mindenki megtalálhatja a neki "teccő" műfajt, a kedvencet, valami újat, valami régit - nosztalgia címszó alatt. Van szomorú, van vidám, van tüctüc, van musicales, tényleg nem lehet egy rossz szót szólni a listára. Arra a listára, ami elsősorban az én kedvenceimet tükrözi számodra, az utóbbi három hónap alkotásait felölelve.

Ami fontos még: a jútyúb hozza el neked a zenét, míg a filmekre kattintva érheted el az írásokat, ha esetleg valami csoda folytán nem olvastad volna el, még eddig... Hallgasd, élvezd, dancelj. Tekerd fel a hangerőt, azt had' szóljón!


TOP 25

Yumegiwa Last Boy by Supercar
 
Promises by Badly Drawn Boy
 
Underdog by Spoon
[from 17 Again]
 
I can’t hold back by Survivor
 
Dance Pe Chance
 
When I write a book
 
Fame by Irene Cara
[from fame]
 
Stu’s Song
 
Find My Way by The Gabe Dixon Band
 
Hide and Seek by Imogen Heap
 
Sky and the Sand by Paul & Fritz Kalkbrenner
 
Where Your Heart Belongs by Lin Qin
[from musa]
 
Imaginary Bars by GLS
[from one week]
 
Meat Market by Everybody Else
[from fired up]
 
Dance With Me
 
Ten Million Slaves by Otis Taylor
 
Saawariya song
[from saawariya]
 
Des Rangila
[from fanaa]
 
Be a Rebel
 
Shadows in the night by Pat Betanar
 
Judy in Disguise
 
When the going gets tough the tough get going
 
Heartbeats by The Knife
 
Ain't No Love in the Heart of the City by Bobby "Blue" Bland
[from fighting]
 
Rock Me Amadeus by Falco
 

 
TOP 5 SOUNDTRACK
 
1. Fame
2. Adventureland
3. Rang de basanti
4. Fired up
5. Henry poole is here

A bejegyzés trackback címe:

https://filmkeltes.blog.hu/api/trackback/id/tr11342193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása