Mém game inmfc módra

inmfc - 2009.04.03. - 5 komment

 

Megmémeltek! Egy bizonyos edemem nevezetű blogger gondolta azt, hogy ha már eddig kimaradtam ebből a jóból, a tutiból, a játékból, akkor most az ideje nekem is folytatni a láncot, ne hogy megszakadjon az, vagy valami ilyesmi. A nevét ne kérdezd miért ez, gőzöm nincs, ez a mém game. A forgatókönyv azonban a következő: based on true story, valamikor réges-régen, már senki sem tudja pontosan, mikor, és ki kezdte el ezt a játékot, de valaki fejéből kipattant ez a nagyszerű idea. Juhé. Melynek a lényege az, hogy fel kell sorolni 10 jányt, akit nem rúgnék ki az ágyamból (igen VVega-tól vettem én is, majd lehivatkozom), majd 5 elérhető, és 5 elérhetetlen - nulla sanszos, igazi csoda lenne - vágyat kell leírni. Mivel kicsit hosszú lenne a poszt, a sok kép miatt, ezért a tovább mögött tájékozódhat mindaz, akinek ez fogára és ínyére válik. Tessék csak 18 felett…
 
 

 
Keira Knightley fogyóban van. Egyik napról a másikra fog elfogyni, komolyan. Bár szörnyű ezt így nézni, meg minden, hogy minden ruha csak lóg rajta, de akkor is helye van itt a listámban, a top10-ben. Aki esetleg nem tudná miért, annak jelezném, hogy tessék csak bátran a face-re fókuszálni, mert az a tekintet ha beszélni tudna. Hát igen…
 

 
Amber Heard berobbant, még szőkén, de a legújabb infóim szerint, most már feketébe „nyomja”: Még a Never Back Down-ban tűnt fel, persze előtte már sorozatozott is egy párat, de aztán felfigyeltek rá, vagy micsoda, és most már egyre több felkérést is kap, filmekbe. Nem csoda ugye? Ki tudna neki nemet mondani? Én nem, ezért van itt is a legjobbak között.
 

 
Scarlett Johansson tipikusan az a kategória, akire ha szemet vetsz, akkor komolyan a hideg ráz ki tőle. Van benne valami különös, különleges. De lehet egyszerűen csak a szép, nem tudom. Az biztos, hogy felhívtam, meg írtam neki twitteren, hogy szőkén jobban néz ki, szóval remélem megfogadja a tanácsom, addig is lehet ámulni meg bámulni.
 

 
Paz Vega arcát évekig tudnám nézni. Emlékszem még a Sex and Lucia-ba láttam először, na igen, kicsit zavarba is vagyok e miatt:), de hát ez a nagy harci helyzet, viszont most már láttam tőle mást is. Most éppen márciusban FHM-zet egyet, nem bántam... Valahogy ilyen Penelopé féle érzés kerít hatalmába, amikor ránézek, nem tudom miért, talán mert spanyol vér folyik mindkét kisjányba, azért. Szép!
 

 
Isla Fisher-t nem is tudom melyik filmben pillantottam meg elsőször, de azóta egyszerűen belehabarodtam. Lehet ebben a cuki mosolyának nagy szerepe van… Sok filmet tesz szebbé és jobbá, ha ott van a színen, az már igaz. Annyira nem elveszett lélek, kvázi akár még lehet is belőle valaki = színész?, nem mint a többiből. Én drukkolok neki.
 

 
Charlize Theron, aki nem mellesleg dél-afrikai, és aki a nulláról kezdte, azon kevesek közé tartozik, aki már járt a csúcson, megízlelte a győzelem ízét, azaz begyűjtötte az Oscart is, egy felejthetetlen alakításért. Korábban balettozott, meg lopott is, most már csak színészkedik, nem is rosszul. S akkor a szépségére még nem is találok szavakat. Micsoda nézés!
 

 
Monica Bellucci helye is megkérdőjelezhetetlen, ennyi. Az olasz mrs-t már ki tudja mióta bálványozzuk? Majd kiesik a szemünk a helyéről, és nem is hisszük el, hogy évek óta így néz ki, és nem öregszik egy cseppet sem. Legutoljára a Shoot em up-ba kápráztatott el minket, nem akármilyen scene-vel. Are you hungry?
 

 
Jessica Alba-ra egyszerűen nem lehet szavakat találni. S igen, most sokan azt várjátok, hogy beismerjem, na oké, itt a beismerő vallomásom, jól gondoljátok, egy-két filmet csak miatta nézek meg. Ilyenkor semmit nem érdekel milyen is maga a film, ha ő ott van. Pedig azért nem nagy színésztalentum vagy micsoda, viszont legalább a szem (khm..) nem marad szárazon.
 

 
Holly Valance sokáig volt a szerelmem. A szívem legmélyén még most is az. Bár az igaz, hogy amibe bele fog, az ott nem fog arannyá változni, gondolok itt a zenei (najó a kiss kiss nagyon ott volt a szeren), vagy eddigi filmes karrierjére, pályafutására, de a szépségét senki nem veheti el tőle, na. Itt egy DOA jelenet, amit nem árt többször is visszanézni. Húha.
 

 
Priyanka Chopra-t legutóbb a Dostana-ba láttuk, láthattuk. Igen, jól rémlik, az indiai melegkomédia, felejthetetlen. Na azóta, január óta, ő áll az első helyen. Ragozni és mondani se kell, volt ő Miss World szépségverseny győztese, nem is hiába, valamikor még 2000-ben. Számomra még mindig ő a number one. Remélem még sokáig gyönyörködhetek benne.
 

 


 

 
Az álmok a vágyak...
 
5 elérhető
 
Ezt a félévet is kipipálni, minden szakdolgozatával, meg záróvizsgájával egyetemben
 
Talán még állásom is lesz (?!)
 
Apa (én), anya s a gyerekek = be happy
 
Kis ifjabb Inmfc viszi tovább az FFK-t
 
Sok filmet látni, még nagyon sokat
 
 
5 elérhetetlen
 
Mindenki tisztességesen adót fizetne kis hazánkban
 
V for vendetta módra elintézni a hazai politikai élet színét
 
Egyszer kék-feketében is játszani, vagy labdaszedőként részt venni egy meccsen
 
Körbeutazni a világot, s belőle egy feel-good roadmoviet forgatni
 
Színésznek lenni, és az Oscar díjat bezsebelni..
 
 
u.i.: Akiket én megmémeltetek: majd jönnek…bár ha valaki nagyon szeretne csak tessék, eladó-kiadó egy-két helyem...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmkeltes.blog.hu/api/trackback/id/tr281043064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.04.03. 15:20:05

Isla nálam is benne volt a listába:)

nyuszisz 2009.04.03. 21:42:47

ez a legjobb, pedig nem is érdekel a politika :) "V for vendetta módra elintézni a hazai politikai élet színét"

Priyanka Chopra - tehát van sorrend, az utolsó az első?

inmfc · http://calacitra.blog.hu 2009.04.03. 21:56:36

@nyuszisz: nehéz a döntés, na :), de a number one, az első számomra, ahogy írtam Pryanka, ebből nem engedek... a végére hagytam őt, mint elsőt, logikus nem?:)

nyuszisz 2009.04.03. 22:13:01

@inmfc: :) logikus, mindig a végére kell hagyni az elsőt. számomra, amúgy, ő itt az egyetlen ismeretlen.

Neooo 2009.04.05. 23:10:04

Scarlett a legjobb bőr akkor is! :P :) Legalábbis közülük.
süti beállítások módosítása