Helyzetjelentés 2

inmfc - 2008.02.16. - 7 komment

Nagy örömömre szolgál, hogy bejelenthetem,a FilmFelKeltés új "kiritkusát", "társadminját", aki nem más lesz, mint Virgogirl, - egyesek csak a csecsebecse nevezetű blog szerkesztőjeként ismerik, szóval egy szó, mint száz, én köszöntelek és eredményes munkát kívánok azért, hogy ez az oldal egyre jobb és színvonalasabb legyen.

Ami még kikivánkozik belőlem, az még egy társ megszerzésének lehetősége, aki éppen gondolkozik rajta, hogy csatlakozon -e. Remélem jól dönt, és akkor már hárman szerkeszthetnénk a blogot.

Aki pedig mostanában nem találkozott friss tartalommal, annak mondanában, hogy a hétvége során ezt is megoldjuk, körülbelül számításaim szerint csak tőlem 5 film kritikája fog kikerülni, szóval továbbra is érdemes nézni a FilmFelKeltést!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmkeltes.blog.hu/api/trackback/id/tr40341222

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: binary today 2018.08.08. 00:57:20

És akkor Putyin ránkszabadította a menekülteket... - sorok között

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dzsoni szánsájn · http://www.halfps.blog.hu 2008.02.16. 14:38:03

Bár én nem ismerem, de a blog így is jo volt, akkor ezekután.....:)

VVega · https://debugme.eu/ 2008.02.16. 16:53:28

Sok sikert Virgogirl! 5 kritika egy hétvégén :O, mesés :)

inmfc · http://calacitra.blog.hu 2008.02.16. 18:19:45

5 kritika: hát igen, ebbe már benne van Virgogirl kritikája(i) is... nemsokára tőlem: Elah Völgye, aztán Jesse James...., majd néhány régebbi alkotással: Röviden Tömören című rovat folytatódik kizárólag 07es darabokkal, meg hát, ha minden igaz társam is egy nagyon jó darabbal kezd itt az FFK-n! Szóval érdemes lesz visszanézni majd a hét utolsó napjain is!
süti beállítások módosítása