Változások

inmfc - 2009.05.26. - 1 komment

Hosszas elő és utómunkálatok után, eredményeképp, végre megszületett, megszülethetett az FFK új külsője. Az előzőhöz képest elég sok változás figyelhető meg, mind színben, mind elrendezésben, de a legfontosabb, hogy a tartalom az örök, és az nem változik. Azaz az írások, vélemények, élmények továbbra is jönnek majd. Ám hiába is tudom, s érzem, hogy a tartalom az mindennél fontosabb, az élvez prioritást a külsővel szemben, mindhiába, mert a külcsín is ugyanannyira nélkülözhetetlen jelentőséggel bír. Nézzük is a változtatásokat!

1)  Nyárra készülődvén igazi narancsos színben pompázik a blog. Nem tudom, kinek mennyire nyeri el tetszését, de továbbra is az egyszínű hátterek azok, amik nálam előnyt élveznek a képes hátterekkel szemben.
 
2)  Egy kép azonban, biztosan díszeleg a fejlécben, mégpedig az általam legjobban várt, ki tudja mikor látható, filmből egy jelenet. Aki esetleg nem tudja miről beszélek, az tényleg nézze meg már ezt, a címet pedig ne tessék kitörölni, Ink.
 
3)  A tartalom, mármint az írások, újra visszakerültek a jól megszokott baloldalra, míg az oldalsáv pedig jobbján szerénykedik, mint egy könyvjelző belecsúsztatva…
 
4)  A twitter(em)nek is adtam, szenteltem egy külön kis helyet. Ez nevezhető újdonságnak a korábbi oldaldobozokat látva. Valamint a linkek, az általam olvasott és kedvencek között szerepelt blogok listája is visszakerült ide.
 
5)  Ami talán a legszembetűnőbb változás, a szín után, az a korábbi menüsor eltűnése a fejlécből. De persze nem végérvényesen tűnt el az, hanem megtalálható egyből a kép alant képekre kattintva. Ezen kívül, a fejlécre való kattintás a főoldalra való eljutást eredményezi, a főoldalas kattintást mellőzve.

Egyelőre, tehát ennyit érdemes elmondani erről az újról. Voltak, és vannak még kisebb szépséghibák, amiken még biztos lesz változtatás, lásd a betűméretet, annak típusát, és sorközök távolságát, de egy igen jó alapnak ez is megteszi, meg hát a váltás is érett, a korábbit látva, és azt megunva. Konklúzió: nekem bejön.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmkeltes.blog.hu/api/trackback/id/tr151145011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nyuszisz 2009.05.26. 21:52:30

Nagyon tetszik ez a szín, és a legjobb a Filmfelkeltés fejléc, ahogy kiemelkedik a fehér mezőből.
süti beállítások módosítása