Spin (2005)

inmfc - 2009.03.19. - 1 komment

 

Az Ink gondolom már mindenkinek megvolt, s el is raktározta azon nyomban a képeket, az álomszerű történetet, meg a zenét. Most komolyan, van olyan, aki azt nem várja? Bár várhatja is rendesen, mert ki tudja mikor fogja látni a két szíp szemével... nem ma meg holnap, az tuti! A lényeg, hogy engem baromira megvett, és kész is vagyok tőle. Egyszerűen ez a leginkább várt, na. Most azonban a rendező úrtól, bizonyos Jamin Winans-tól egy short film következik, amit én személy szerint csak most láttam először (oly nullaötös), de már ez is nagyon bejött. Kábé kilenc perc, szóval ha van ennyi üres időd, akkor azonnal katt a közepibe, play, nem fogsz csalódni.  

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmkeltes.blog.hu/api/trackback/id/tr991012383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Olman · http://szofejto.blog.hu/ 2009.04.23. 20:24:31

Bizony jónak ígérkezik az az Ink, csak adják ki valami olyan adathordozón, amin hazánkba is eljuthat, mert denveri filmfesztiválra nem olcsó eljutni. :)
süti beállítások módosítása