Wanted és What happens in Vegas OST

inmfc - 2008.12.04. - Szólj hozzá!

Sokan tehetik fel azt az egyszerű és napnál is világosabb kérdést, hogy jó pár hónappal a premier után mit keres itt egy Wanted és egy What happens in Vegas - erről nincs is kritika, de már dicsértem itten is, hmm - filmzenei (alap)anyag. A válasz mindkét esetben a másodszori megtekintés erejében rejlik, és abból szűrhető le. Hiszen vannak bizony oly filmek, melyek megérdemelnek egy plusz lehetőséget. És szerény véleményem szerint a Wanted különösen, míg a Vegasi kaland is-is, szó-szó ebbe a kategóriába volt van és lesz sorolható.

No de, hogy ne csak locsogás és fecsegés legyen a poszt tartalma, ezért mondanám, hogy a zenékre kiváltképp felfigyeltem az újrázáskor (milyen "dolog" már ez - meglepődés ezerrel, nem árt sokszor a fülünkre is hagyatkozni) vagy jobban mondva baromira bejöttek, aminek köszönhetően láss csodát nem tudtam magamban tartani az OST-eket... Tehát summa summarum így törhéntehetett meg az, hogy most két ilyen filmzenei csodával mertem előállni és előrukkolni a mai nap. (elérhetőségek a borítóra kattintva)

 

Wanted

 

az album bestje

 

 

**************************************

 

 

What happens in Vegas

"halkan jegyezném meg not official se az album, se a borító"

ami ki és lemaradt, nagyon nagy

A bejegyzés trackback címe:

https://filmkeltes.blog.hu/api/trackback/id/tr79804898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása