Bemutatkozás

a gépész - 2008.03.10. - 4 komment

Sziasztok! András vagyok, de „a gépész” néven fogok értelmes gondolatokat megosztani veletek. Legalábbis remélem.

Hogy miért is vagyok itt? Talán a legegyszerűbb, hogy szeretem a filmeket, és ha csak tehetem a szabadidőmet filmnézéssel töltöm. Az oldal főszerkesztője, aki egyben egyfajta „kollégám” is, szólt az egyik nap, hogy mi lenne, ha csatlakoznék. Azt gondoltam miért is ne? Ez a nap most el is jött.

Hogy mit várhattok tőlem? Az oldalt olvasgatva, a legújabb kasszasikereket meghagynám a korábbi szerkesztőknek, így abban bízom, hogy teljesen új filmeket fogok tudni bemutatni Nektek. Kis költségvetésű, független filmeket, amelyek nagyon halkan, de elismerően járják be a nagyvilágot. Én úgy hívom őket, hogy „az ismeretlenül nagyot szóló filmek”.

Hogy milyen gyakran tudok jelentkezni azt sajnos nem tudom megmondani, mivel vannak más tevékenységek is az életben, de próbálok hetente 2-3 filmmel jelentkezni.

További kellemes időtöltést az oldalon.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmkeltes.blog.hu/api/trackback/id/tr97374054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

inmfc · http://calacitra.blog.hu 2008.03.10. 12:30:42

örülök, hogy csatlakoztál:)))
az éjszaka urai kritika nemsokára kikerül:)
míg akkor itt jelezném, hogy a Bug és a Death Sentence filmek értékelését szeretném ha te "csinálnád", remélem ok, persze minden más ismertelenül nagyott szóló filmbe is belekezdhetsz:))

a gépész · http://filmkeltes.blog.hu 2008.03.10. 13:19:11

én is örülök :)
én is pont ezt a kettőt akartam a következőknek. cask azt nem tudom, hogy mikorra tudom küldeni, de megpróbálom minél hamarabb
és éljenek az ismeretlenül nagyot szóló filmek :))))

kompi · http://filmtrailer.hu 2008.03.10. 15:12:30

Üdv!
Örülök hogy végre nem csak a Hollywood Top10-ről fogok hallani. Már várom az ajánlásokat!
kompi

ChrisDry · http://www.chrisdry.com/ 2008.04.22. 21:02:40

Érdeklődéssel várom mi lesz az a heti 2-3 film (mondjuk minden ítélkezés elkerülése végett nem valami sok a heti 2-3 film, én magam min. napi 1-et nézek meg van amikor napi 3-at -munka és menyasszony mellett :)
süti beállítások módosítása