FFK

inmfc - 2008.07.15. - Szólj hozzá!

A bloghonban egyre inkább divatossá válik egyfajta napló vezetése a megtekintett filmekről, melyekről vagy bővebben, a későbbiekben/ korábban már nyilatkoztak, vagy nem nyilatkoztak, csak közérdekű közleményként osztották meg az alkotások pontszámait.
 
Mi is haladunk a korral, ugye. Ezért bevezettük mi is a Pontról – pontra nevezetű külön kis bejegyezésünket. Melynek szerkezete, lényege megegyezik nagyrészt az előbb felsorolt jellemzőkkel, de nem mi lennénk, ha nem újítottunk volna rajta egy kicsit, egy keveset. Ami elsősorban a régi jó öreg történelem dolgozatnak, fogalmaknak, és legfőképp az azt tanító tanárnőnek az érdeme. Tudniillik ugyanis, hogy ő megrögözött híve volt a hármas számnak, és elvárta, hogy minden egyes fogalomhoz, terminus technikushoz, vagy mihez 3 értelmes és odavágó mondatot kellett odabiggyeszteni a jobb jegy érdekében, persze. Szóval gondoltunk egy nagyot, és miért ne, megpróbáljuk véghez vinni a lehetetlent és 3 mondatban összegezni a látottakat az adott darabbal kapcsolatban. Nekünk nehéz, hisz tudnánk sokat regélni. De minden ami új, az nehéz, és előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. Vagyis mi így vélekedünk efelől/róla. A lényeg, a lényeg, mostantól az oldaldobozban lesz elérhető a Pontról-pontra. Mely mindig frissen várja majd az odalátogatókat, és melynek néhány rövidebb kis „kritikájából” persze hosszabb hangvételű és lélegzetű iromány is meg fog születni.
 
 
Ami úgy általában az FFK-ról érdemes elmondani, hogy csináljuk rendületlenül. Mert filmet nézni jó. És hát annyi, de annyi idő kimaradt „posztatlanul”, amiért elnézést is kérünk. De hagyjuk magunk mögött a múltat, és foglakozzunk a jövővel, mert nem akármilyen vár ránk. Nem csak az FFK-t illetően, hanem a filmes palettát is szemezgetve. Továbbra is megyünk előre, kirakjuk azt, ami éppen terítéken volt. Köszönjük mindenkinek, aki továbbra is olvas, látogat minket. És külön köszönjük annak, aki még kommentel is az adott témához. Mert filmet nézni jó!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmkeltes.blog.hu/api/trackback/id/tr74569739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása