Helyzetjelentés

inmfc - 2008.03.05. - 4 komment

Helyzetjelentés

Sajnos az elmúlt napokban nem tudtam új posztokat létrehozni, és ezért elnézést is kérek a használoktól. Azonban nemsokára legalább hét film értékelése fog kikerülni csak tőlem, amit minden bizonnyal már holnap láthattok.

Ne tovább bejelenteném, hogy az oldal még plusz 2 kritikussal fog kibővülni, akiktől már a hétvégén kikerülhetnek új kritikák, várjuk és fogadjuk őket nagy szeretettel. Egy szó mint száz most négyen alkotjuk az FFK csapatát, per pillanat...

Valamint a háttérben lezajló beszélgetés alkalmadtával szóba került egy új dizájn bevezetése, megalkotása, ami persze egy kolléga (kompi) segítségével jöhet csak létre, így előre is egy hatalmas köszönet érte.

És nem utolsó sorban még Google hírdetéseket is sikerült valahogy kitennem az oldalra sok napi szenvedés után, szóval akinek tetszik az, amit csinálok, az egy kattintást megtehetne is, persze azt mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy miként cselekszik:)

A bejegyzés trackback címe:

https://filmkeltes.blog.hu/api/trackback/id/tr59366833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dzsoni szánsájn · http://www.halfps.blog.hu 2008.03.05. 17:20:05

Hét?! Mint a gonoszok...jól nyomod :)

inmfc · http://calacitra.blog.hu 2008.03.05. 17:28:03

köszönöm:)majd hnap...remélem sikerül:)

VVega · https://debugme.eu/ 2008.03.05. 19:58:09

És abszolút új arcokat dobsz a mélyvízbe vagy már találkozhattunk valahol filmes írásaikkal?

inmfc · http://calacitra.blog.hu 2008.03.06. 12:54:56

hát még nem találkoztál velük, eléggé új arcok lesznek, de nem ma kezdték a filmnézést:) én is várom, hétvégén már lesz majd kritika is a két egyéntől, én is érdeklődve várom:)
:(sajnos csak kettőt tok kitenni, ez van..majd a maradék is persze kikerül később:)
süti beállítások módosítása