30 Days of Night

inmfc - 2007.12.16. - 2 komment

értékelés>>

A bejegyzés trackback címe:

https://filmkeltes.blog.hu/api/trackback/id/tr11266302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

franky 2008.01.06. 18:24:00

Gyenge másolat a Dolod (The Thing) alapján, annyi különbséggel, hogy a földönkívülit vámpírokkal helyettesítették (eredetük teljes homályban hagyásával) a kutatóbázist meg egy falu lakosaival. A gonoszok a semmiből jönnek, és ugyanoda mennek a végén (már aki megmarad), a falu lakosait gyorsan lefogyasztják, hogy meg tudjuk jegyezni az arcokat, rátesznek valami homályos személyes jelleget a seriff és az (ex)kedvese között és kész is.
Gyenge próbálkozás a véres jelenetek feldobása szintjén, de ez sem sikerült. A "vámpírok" lemészárolnak mindenkit a vérükért, aztán hagyják az egészet szétfolyni a havon. Mintha az összes joghurtos dobozt felbontanám, csakhogy lenyalogassam a zárófóliát.
Ami a főszereplőt (seriff) illeti a halotthalovány alakítás már-már dícséretnek hangzik. Kurt Russel után egyébként is rettentően kapaszkodni kellene, de itt meg sem próbálták.
A film vége, bármilyen gyenge is volt, már nem tudott csalódást okozni, mert már semmi várakozás nem marad az emberben, csak jöjjön már a stáblista.
Általában nem szoktam a filmeket értékelni, csak tetszett/nem tetszett szinten, de ezt nem is lehet/érdemes.

inmfc · http://calacitra.blog.hu 2008.01.07. 23:22:25

Grat jó kritika volt, máskor is nyugodtan írhatsz, akár hosszabb formában elküldve nekem kitehetném, mert miért ne:)
süti beállítások módosítása