SAW IV

inmfc - 2007.10.28. - Szólj hozzá!

 

M

iért is nyitok ennek külön topikot, a franc se tudja, de egy biztos, hogy ezt is majd megnézem, bár olyan híreket is olvastam a neten, hogy nc nevezetű besorolást kapott, ami annyit tesz, hogy csak és csak is a felnőttek nézhetik meg!(ezen azért lehet mosolyogni, mert akinek kell az úgy is megszerzi valahonnan).

A lényeg a lényeg, tegnaptól SAW 4-ek lepték el az internetet, és máris mindenki "rákattant", pedig tudjuk, hogy ez a minőség még messze van a legjobbtól, bár egy pár samplet nézegetve azért dicsérni is lehet kinti "kollégáinkat" a version nézhetőségéért. Korábban már jó pár trailer jelent meg, ezért én is élnék a lehetőséggel, és adok egyet, azonban a szenzáció, a film megnézése, még várat magára, sajnos. Az biztos, hogy az eddigi sawok nem voltak rosszak, bár az utolsó két darab inkább a vérről és kegyetlenségről szólt, mint magáról a sztoriról, ezért is történhetett meg az, hogy valahol a megnézése közben jó páran kivonultak a teremből, mivel ez már nekik sok volt, és akkor képzeld el, hogy milyen lesz ez. Inkább mégse. Inkább gondolj bele abba, hogy ennek még korán sincs vége, értem a 4edik részre, hiszen biztos(?) források szerint jön az 5 és a 6. Ez aztán a haladás!

Így a végére már csak egy kis egy kis fokozás a filmmel kapcsolatban, az biztos, hogy a sok helyen megjelent előzetes sztori nem mindig állja meg helyét, mert annyit elárulhatok, hogy az ember teljesen összezavarodik az infókat látva: hogy akkor most jigsaw barátunk halott  és a filmben sok mindent megtudunk életéről, hogy miért is lett ilyen, amilyen. Egy kis múltba való kitekintés. Na igen. Aztán visszacsatolás a harmadik részhez, szóval lesz itt minden kérem, de már én se tudom, hogy akkor most ez igaz, vagy nem! De ahogy írtam a legelején, azért várom, bár szívem legmélyén tudom, hogy megint csak vér és vér na meg vér lesz a középpontban! De ez nem baj!

Trailer

Bővebb infó

A bejegyzés trackback címe:

https://filmkeltes.blog.hu/api/trackback/id/tr83210721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása