Helyzetjelentés

inmfc - 2008.02.04. - 8 komment

Helyzetjelentés

Köszönet

Kezdésként egy jó nagy adag KÖSZÖNET azoknak, akik olvassák az oldalt, akik hozzászólnak, vagy akik csak véletlen ide tévedtek. A lényeg, hogy napról napra egyre többen látogatják az oldalt, és ezt nagyon jó látni, már majdnem sírva fakadokJ.

Véleményezés

Ahogy sokszor mondottam ez is egy véleményem az adott film(ek)ről, amelyről sokaknak más jut eszébe, vagy amit sokan másként értékelnek. De hát ez a jó, hogy különbözőek vagyunk, és ütköztetjük az álláspontunkat néha. De azért nem kell sárba tiporni a másik embert, mert ő esetleg másként vélekedik egy darabról. El kell fogadni a másik véleményét is, persze, ha kellő tényekkel alá tudja támasztani az igazát.

Értékelés

Na de az oldallal foglalkozva, elmondhatom, hogy próbálok megfelelni az igényeknek. Kapok hideget, meleget, rosszat, jót, és elfogadom, az ember a hibáiból tanul. Veszem lapot egy két negatív kritika után, és változtatok, ha szükséges. Mert ahogy a L’ecsóba hallottam, „Főzni bárki tud”, akkor ezzel az erővel Kritikát írni bárki tud?! Vagy ez mégsem ilyen egyszerű. Hát nem. Én személy szerint nem vagyok kritikus, nem foglalkozom bővebben újságírással, kommunikációval, én csak egy egyszerű remete vagyok, aki leírja a véleményét egy film megtekintése után. Nem tudok hűdenagy szakszavakkal élni, vagy olyan komplikált mondatokat beszúrni a posztba, hogy még jóformán magam sem értem, de azt hiszem mindenki tudja miről beszégeek.

Az álláspontom az, hogy egyszerűen megfogalmazva, röviden, ne túl hosszan az olvasó egy érthető, világos értékelést kapjon egy darabról, és valamennyire már a címből is adódóan felkeltsem az érdeklődését az adott alkotás iránt.

A célom az, hogy az 1 évet megérje az oldal, hogy töretlen legyen a „népszerűségem”J, és hogy tudjak valakit szerezni magam mellé társnak.

Filmek

Amint látható mindenre kapható vagyok, a horrortól az akción át a romantische történetekig mindent megnézek. És ha van alkalmam akkor kiteszem azon nyomban az oldalra. De hát ez az esetek többségében csak nagyon későn szokott előfordulni. És naponta általában csak egyszer jelentkezem.  De, ahogy látom így is, megy a szekér, újabb köszönet.

Reklám

Eléggé elkerülnek ezek a dolgok nagy ívben. De nem is bánnom. Hisz talán kijelenthetem, hogy van egy erős mag, akik mindig visszatérnek az oldalra, reklám ide vagy oda. A főoldalon vagy éppen az index dobozában eddig nem sokat szerepeltem, azt persze hülyeség lenne részemről mondani, hogy nem is szeretnék, de mindennek eljön az ideje. És láss csodát, az oldaldobozok panelján fel-feltűnik egy-egy értékelésem, szóval várjuk ki a végét.

Társ

Még valamikor pár hónappal ezelőtt kitettem a keresem a párom/a szerkesztőtársam posztot, amelyre nagy bánatomra, senki nem jelentkezett(hiába kértem másokat, még válaszra sem méltattak). Továbbra is él a lehetőség. Szóval aki esetleg szeretne az FFK tagja lenni, és úgy érzi, hogy tudna kritikákat írni, annak itt a helye. De komolyra fordítva a szót, tényleg el kéne még egy ember, mert ha szétnézünk, akkor látható, hogy egy ilyen filmes oldalt, minimum 2 ember szerkeszt. És hát tényleg jól jönne még valaki. Hiszen az elkövetkezendő pár hónapban elég kevés időm lesz a blogra, és jó lenne, hogyha valaki addig tudna foglalkozni vele, amíg én távol vagyok, különben szomorúságomra lehúzhatom a rolót, amit nem nagyon szeretnék. Szóval nem akarok politizálni, de tényleg jól jönne még egy ember! Aki esetleg kedvet kapott, az itt kommentben vagy e-mailben jelezheti szándékát.

Az utolsó szó jogán

5 hónap telt el eddig bánatban és örömben. És mint ha tegnap lett volna, amikor beszúrtam az első posztomat a filmekről. Továbbá belegondolni is jó, hogy milyen filmek várnak még ránk, elég csak megemlíteni a Vérző Olajt, a Nem Vénnek Való Vidéket(amelynek kritikája csúszik), a Michael Claytont, az út a Vadonba című alkotást, az I’m Not There, vagy éppen a ma sorra kerülő Sweeney Todd-ot, meg hát a 08as darabokról nem is beszélve.

Lezárásként mindenkinek jó filmnézést kívánok, és azért gyakran látogassatok el ide a FilmFelKeltésre is, mert soraimat idézve: 

„Mert én csak egy vagyok, a sok filmnéző közül,

de van egy blogom, amelyen kasul-keresztül

írom le, az én gondolataimat,

szúrom be, a legújabb posztjaimat.

És most nem tehetek mást, mint hogy köszöntem szépen

ne okozz csalódást, várlak téged is a következő héten.”

 

 

Címkék: ffk

A bejegyzés trackback címe:

https://filmkeltes.blog.hu/api/trackback/id/tr52324804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VVega · https://debugme.eu/ 2008.02.04. 15:11:47

Én már betettelek a kedvencek közé :D. Sweeney-t lehet h megnézem ma mégis én is.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2008.02.05. 12:35:37

Boldogságos fél évet kívánok:)

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2008.02.05. 12:36:26

További jobbat és boldogságos fél évet

Koimbra · http://filmdroid.blog.hu 2008.02.05. 12:37:18

További jobbat és boldogságos fél évet

inmfc · http://calacitra.blog.hu 2008.02.05. 15:11:14

koimbra:)
látom nagy dilemmában voltál mit írjál:)de persze köszönöm szépen neked és VVeagának is!

Koimbra · http://filmdroid.blog.hu 2008.02.05. 16:09:20

:D Hát de nem küldte el, amikor írtam, nem jelent meg. Most meg igen?:D Röhej:D

dzsoni szánsájn · http://www.halfps.blog.hu 2008.02.07. 21:20:00

őőő...nemtom ezt máshova írni...de, mint "filmesblogkollega" ha megkérlek, és nem probléma, felvennéd velem a kapcsolatot msn-en? nem párt keresek, nem vagyok búza, nem zaklatlak, csak segítség :)
tehát: devol2@freemail.hu
süti beállítások módosítása